Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Jazz Hybrid - Az első hibrid ötmillió alatt

Hír megjelenése: 2011.04.20
Most, hogy a 8-9 milliós Prius technikáját kicsivel hatmillió fölött is meg lehet venni az Auris hibriddel, a Honda is lépett: itt a Jazz Hybrid. Ötmillió forint soknak tűnhet a világ első hibrid kisautójáért, de a Jazzt inkább a kompakt autókhoz érdemes mérni. Nagyon gazdag a felszereltség, a VSA-nak hívott menetstabilizáló elektronikától az USB-csatlakozós autórádión át az automatikus légkondicionálóig mindenféle van benne, ami biztonságosabbá és kellemesebbé teszi vele az életet.
Nem büntetés az Eco-mód!
Tökéletes megoldás: takarékosan vezetve zöldben fürdik a műszerfal, mélyebbre nyomott gázpedállal kékre vált a világítás. Ez is hatásos, , de aki ügyesen spórol, azt gyarapodó, a pazarlókat hervadó digitális virágokkal jutalmazza az autó. Az a jó az egészben, hogy a hibrid Jazz így sem tompa, nyugodtan felfoghatjuk ezt alapbeállításnak.
Tágas és jól variálható!
Tágasságával a Jazz simán kivált egy kompakt autót, csomagtere is használható. Nagyon sok a rakodóhely, a Jazz helykihasználása művészi. A hibrid Jazz azoknak a hölgyeknek sem pórias, akik mondjuk egy Mercedes-Benz A-osztályból ülnének át egy kevésbé környezetszennyező kocsiba.

forrás: vezess.hu

Honda Érd - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk